OM OSS

Upplev skillnaden med Plantlight!

Exempel på växtbelysning

Om oss

Plantlight har mer än 40 års samlad erfarenhet inom växtinredningar och växtbelysning. Vi kan branschens behov och är specialister på belysning för växter. Vår målsättning är att hjälpa kunden och växtinredaren att hitta den perfekta kombinationen av armaturer, ljuskällor och teknik för en fungerande helhetslösning för växternas och människornas bästa. På så sätt skapar vi den rätta känslan i kundens lokaler. Det blir både enkelt, snyggt och ekonomiskt fördelaktigt med vår växtbelysning. Armaturernas design är viktig men funktionen är väsentlig för bra växtbelysning. 


Varför LED-växtbelysning?

Ett vackert och välbalanserat ljus är avgörande för en imponerande inredning. Växter som belyses med våra
LED-lampor mår bättre, växer kraftigare och bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö. Dessa lampor, som är både energieffektiva och långlivade, ger ett ljus som optimalt matchar växternas behov och stödjer hållbarhet genom utbytbara ljuskällor.

Vad vi erbjuder

Våra fräscha armaturer är speciellt utvalda för att fungera ihop med växter, men kan med fördel även användas till andra miljöer där design, funktion och korrekt belysning är viktigt. Köp dem direkt på plantlight.se och låt en behörig elektriker installera dem. Tydliga monteringsanvisningar medföljer alltid våra belysningsprodukter och växtbelysning. Vi erbjuder även konsultation inom ljus till inredare/arkitekter och andra som har behov av att få rätt ljus/belysning på rätt ställe i samband med ny- eller ombyggnationer av offentliga miljöer


"Ett bra ljus är A & O. Hos oss kan du känna dig trygg – vi kan ljus, växter och dess belysning."

ALLTID FÖRST

Anmäl dig till
Plantlights
Nyhetsbrev!

Var den första att få reda på alla de senaste
nyheterna, produkterna och trenderna.