Plantlight – Framtidens Växtbelysning

Specialister på LED-växtbelysning för alla miljöer  

Hos Plantlight.se kombinerar vi expertis med innovation för att erbjuda avancerad LED-belysning till både professionella växtinredare och hela branschen. Våra lösningar sträcker sig från att belysa enkla golvväxter till storslagna växtväggar och vinterträdgårdar. Belysning och växter är ett utmärkt verktyg för att öka trivseln i er kontorsmiljö. 

Våra estetiskt tilltalande LED-armaturer är noggrant utvalda för optimala förhållanden för växter och arbetsmiljön. Med rätt belysning lyfts växterna fram och både växterna och människorna trivs bättre, vilket höjer helhetsintrycket i alla rum och verksamheter. Våra energieffektiva LED-lösningar, helt i linje med EU:s nya direktiv om utbytbara ljuskällor, erbjuder kostnadseffektiva och hållbara alternativ.​

Varför LED-växtbelysning?

Ett vackert och välbalanserat ljus är avgörande för en imponerande inredning. Växter som belyses med våra LED-lampor mår bättre, växer kraftigare och bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö. Dessa lampor, som är både energieffektiva och långlivade, ger ett ljus som optimalt matchar växternas behov och stödjer hållbarhet genom utbytbara ljuskällor.

Upplev Skillnaden med Plantlight  

Upptäck vårt sortiment av LED-lösningar genom inspirerande exempel och vår omfattande webbshop. Vi erbjuder även personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för mer information och låt oss inspirera dig att lyfta din inredning med den senaste tekniken inom växtbelysning.

Alltid Först - Anmäl dig till Plantlights Nyhetsbrev!

Var den första att få reda på alla de senaste nyheterna, produkterna och trenderna.