Rätt belysning gör underverk för växterna och rummet.

FRAMTIDENS VÄXTBELYSNING

Specialister på  LED-växtbelysning  för alla miljöer

Hos Plantlight.se kombinerar vi expertis med innovation för att erbjuda avancerad LED-belysning till både professionella växtinredare och hela branschen. Våra lösningar sträcker sig från att belysa enkla golvväxter till storslagna växtväggar och vinterträdgårdar. Belysning och
växter är ett utmärkt verktyg för att öka trivseln i er kontorsmiljö. Våra estetiskt tilltalande LED-armaturer är noggrant utvalda för optimala förhållanden för växter och arbetsmiljön. Med rätt belysning lyfts växterna fram och både växterna och människorna trivs bättre, vilket höjer helhetsintrycket i alla rum och verksamheter. Våra energieffektiva LED-lösningar, helt i linje med EU:s nya direktiv om utbytbara ljuskällor, erbjuder kostnadseffektiva och hållbara alternativ.

Varför LED-växtbelysning?

Ett vackert och välbalanserat ljus är avgörande för en imponerande inredning. Växter som belyses med våra
LED-lampor mår bättre, växer kraftigare och bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö. Dessa lampor, som är både energieffektiva och långlivade, ger ett ljus som optimalt matchar växternas behov och stödjer hållbarhet genom utbytbara ljuskällor.

Upplev Skillnaden

Upptäck vårt sortiment av LED-lösningar genom inspirerande exempel och vår omfattande webbshop. Vi erbjuder även personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för mer information och låt oss inspirera dig att lyfta din inredning med den senaste tekniken inom växtbelysning.

ALLTID FÖRST

Anmäl dig till
Plantlights
Nyhetsbrev!

Var den första att få reda på alla de senaste
nyheterna, produkterna och trenderna.